Rijker Leven Traject

In je werk daag je jezelf graag uit. Je doet waar je voor staat. Je houdt van je vrijheid en autonomie is voor jou super belangrijk. Je hebt de wereld echt wat te bieden met jouw talent en dat weet je. Je weet ook dat je op dit moment te weinig verdient met je vak en dat je vaak maar wat doet als het op ondernemen aan komt.
Herken je dit?
⇒ Bij het woord geld steek jij je kop in het zand of ren je gillend weg
⇒ Je hoort jezelf vaak zeggen: “het gaat me niet om het geld”
⇒ In je hoofd is het vaak een chaos
⇒ Je weet niet hoe je meer geld kunt verdienen met wat je het liefste doet
Dat hoeft niet zo te blijven
Laat me je helpen om van die buikpijn af te komen als het gaat om geld. Om van je geldangst af te komen en met plezier te gaan verdienen wat je waard bent. Het Rijker Leven Traject is een exclusief 1-op-1 traject dat jou helpt aan meer omzet, meer focus en meer plezier in je bedrijf. Je krijgt snel een duidelijk beeld van jouw werkelijke drive en we werken samen aan een helder plan zodat je de juiste stappen zet om je doelen te bereiken, zowel in je werk als privé. Daarnaast volg je in je eigen tempo het online programma ‘Rijker Leven, de Essentie’ om je relatie met geld te onderzoeken en te verbeteren.
Aan het eind van het traject:
+ heb je scherpe, krachtige  keuzes gemaakt
+ heb je plezier gekregen in het ondernemerschap

+ ervaar je zelfvertrouwen en rust op financieel gebied

+ weet jij precies hoe je jouw ideale leven gaat vormgeven
+ heb je daar een concreet plan voor waar je jaren mee vooruit kunt
+ heb je meer tijd voor de dingen en mensen die belangrijk voor je zijn
+ heb je nieuwe energie en zin in je volgende stappen
Je investering voor het traject is, inclusief online programma, € 1997,- ex btw.
Weten of het Rijker Leven Traject iets voor jou is? Klik op de knop voor een GRATIS coach gesprek.

” Ik heb het eindelijk aangedurfd mijn financiële situatie onder ogen te zien. Ik begrijp nu waar mijn geldpatronen vandaan komen. Ik werk minder, maar verdien meer!”

Rianne, zangeres

“Waar ik zwaarte verwachtte, vind ik lichtheid. Dromen worden uitgesproken en ongrijpbare luchtkastelen veranderen in realiseerbare plannen. Geld is leuk en lief, het is maar hoe je ernaar kijkt en wat je ermee doet. ”

Veronique, auteur en tekstschrijver

“De gesprekken met Meike hebben mij geholpen groter te denken en te doen dan dat ik voor mogelijk hield. Ik leef nu de dromen die ik nooit heb durven dromen. Meike luistert goed, stelt de juiste vragen en heeft een groot gevoel voor humor.”

Jenny, ondernemer

“Meike is op een heel fijne manier empathisch. Ze luistert en analyseert heel goed en combineert dat met een drive die aanstekelijk is. Ik had echt het gevoel dat we in een korte tijd de diepte in konden gaan zonder het al te psychologisch te maken. Wat ik ook fijn vond is dat Meike een heel goede structuur geeft zodat je weet waar je naartoe werkt.”

Daisy, festival directeur