Rijker Leven Traject

Je bent slim, optimistisch en onafhankelijk. Je bent gewend om stoere stappen te maken. Je legt je lat hoger dan anderen en je daagt jezelf graag uit. Maar toch schuurt het. Je haalt niet meer zoveel voldoening uit je behaalde successen en je vraagt je steeds vaker af: Is dit hoe ik wil leven?
Herken je dit?
⇒ Je vraagt niet vaak om hulp, maar voelt dat je nu niet vooruit komt
⇒ Je acteert de laatste tijd teveel vanuit de waan van de dag
⇒ Je bent toe aan verandering, maar je weet niet hoe
⇒ Je weet even niet meer welke kant je op wilt
Exclusief 1-op-1 traject
Het Rijker Leven Traject is een exclusief 1-op-1 traject van zes maanden. In die zes maanden sta ik geheel tot je beschikking. We komen een aantal keer samen en bespreken dan de opdrachten die je hebt meegekregen. Dat kan ook online als dat jouw voorkeur heeft. Tussendoor mag je me onbeperkt vragen stellen. Gedurende het traject creëren we stap voor stap en toch snel een duidelijk beeld van jouw ‘next level’ en maken we een helder plan zodat je de juiste stappen zet om je doelen te bereiken.
Aan het eind van het traject:
+ heb je scherpe, krachtige  keuzes gemaakt
+ heb je nieuwe energie en zin in je volgende stappen
+ heb je een concreet plan waar je mee vooruit kunt
+heb je meer tijd voor de dingen en mensen die belangrijk voor je zijn
+ ervaar je zelfvertrouwen en rust op financieel gebied
Weten of het Rijker Leven Traject iets voor jou is?

“Meike is op een heel fijne manier empathisch. Ze is erg gericht op de ander, denkt heel goed mee, luistert en analyseert heel goed en combineert dat met een drive die aanstekelijk is. Ik had echt het gevoel dat we in een korte tijd de diepte in konden gaan zonder het al te psychologisch te maken. Wat ik ook fijn vond is dat Meike een heel goede structuur geeft zodat je weet waar je naartoe werkt.”

Daisy, festival directeur

“De gesprekken met Meike hebben mij geholpen groter te denken en te doen dan dat ik voor mogelijk hield. Ik leef nu de dromen die ik nooit heb durven dromen. Meike luistert goed, stelt de juiste vragen en heeft een groot gevoel voor humor.”

Jenny, ondernemer

“Waar ik zwaarte verwachtte, vind ik lichtheid. Dromen worden uitgesproken en ongrijpbare luchtkastelen veranderen in realiseerbare plannen. Geld is leuk en lief, het is maar hoe je ernaar kijkt en wat je ermee doet. ”

Veronique, auteur en tekstschrijver