Rijker Leven Traject

In je werk daag je jezelf graag uit. Je doet waar je voor staat. Je houdt van je vrijheid en autonomie is voor jou super belangrijk. Je hebt de wereld echt wat te bieden met jouw talent en dat weet je. Je weet ook dat je op dit moment niet de vrijheid voelt die je zou willen.
Herken je dit?
⇒ Je hebt duizend-en-een ideeën, maar je vindt het ondernemerschap best lastig
⇒ In je hoofd is het vaak een chaos en je leven voelt ongestructureerd
⇒ Je weet niet zo goed hoe je meer geld kunt verdienen met dat wat je het liefste doet
Dat hoeft niet zo te blijven
Het Rijker Leven Traject is een exclusief 1-op-1 traject dat jou als creatief ZZP’er helpt aan een groeiend zelfvertrouwen als ondernemer, een betere balans tussen werk en vrije tijd, laserfocus op wat er echt toe doet en last but not least, meer omzet. We werken samen aan een helder plan zodat je de juiste stappen zet om je doelen te bereiken, zowel in je werk als privé. Daarnaast volg je in je eigen tempo het online programma ‘Rijker Leven, de Essentie’ om je relatie met geld te onderzoeken en te verbeteren.
Aan het eind van het traject:
+ heb je jezelf opnieuw uitgevonden en scherpe, krachtige  keuzes gemaakt
+ weet jij precies wat je wil en hoe je dat gaat bereiken

+ heb je plezier gekregen in het ondernemerschap
+ ervaar je zelfvertrouwen en rust op financieel gebied

+ heb je een concreet plan waar je nog jaren mee vooruit kunt
Weten of het Rijker Leven Traject iets voor jou is? Klik op de knop en plan een gesprek met me in. Dan kijken we samen wat je nodig hebt en of ik je daarbij kan helpen.

” Ik heb het eindelijk aangedurfd mijn financiële situatie onder ogen te zien. Ik begrijp nu waar mijn geldpatronen vandaan komen. Ik werk minder, maar verdien meer!”

Rianne, zangeres

“Waar ik zwaarte verwachtte, vind ik lichtheid. Dromen worden uitgesproken en ongrijpbare luchtkastelen veranderen in realiseerbare plannen. Geld is leuk en lief, het is maar hoe je ernaar kijkt en wat je ermee doet. ”

Veronique, auteur en tekstschrijver

“De gesprekken met Meike hebben mij geholpen groter te denken en te doen dan dat ik voor mogelijk hield. Ik leef nu de dromen die ik nooit heb durven dromen. Meike luistert goed, stelt de juiste vragen en heeft een groot gevoel voor humor.”

Jenny, ondernemer

“Meike is op een heel fijne manier empathisch. Ze luistert en analyseert heel goed en combineert dat met een drive die aanstekelijk is. Ik had echt het gevoel dat we in een korte tijd de diepte in konden gaan zonder het al te psychologisch te maken. Wat ik ook fijn vond is dat Meike een heel goede structuur geeft zodat je weet waar je naartoe werkt.”

Daisy, festival directeur