Rijker Leven Traject

Er heeft een belangrijke verandering in je leven plaatsgevonden waardoor je opnieuw naar jezelf en je leven wilt kijken. Of je wilt juist iets veranderen, maar je weet niet hoe. Misschien ben je gescheiden of wil je een bedrijf starten. Misschien komt er een nieuwe levensfase aan nu je kinderen de deur uit gaan of ben je helemaal klaar met de baan die je hebt.

Het Rijker Leven traject helpt je jouw nieuwe weg te bewandelen. Samen kijken we wat jou nu echt gelukkig maakt, wat je drijft, wat er werkelijk toe doet.

Welke verlangens en dromen heb je? En hoe verbind je wens en werkelijkheid? In zeven gesprekken zorgen we er samen voor dat jij van een onbestemd verlangen naar voluit leven gaat. Stapsgewijs creëren we een duidelijk beeld van jouw ideale leven en maken we een plan zodat je dat leven ook daadwerkelijk kunt gaan leven.

We kijken daarbij naar je wensen, we onderzoeken je obstakels, je overtuigingen en de manier waarop je naar geld kijkt waarna we een helder plan maken dat je helpt je nieuwe leven vorm te geven.

Ik plan regelmatig tijd in om telefonisch te sparren zodat we samen kunnen kijken of een Rijker Leven traject iets voor je is. Dit is geheel vrijblijvend en kost je niks. Dus neem gerust contact met me op!

“Meike is op een heel fijne manier empathisch. Ze is erg gericht op de ander, denkt heel goed mee, luistert en analyseert heel goed en combineert dat met een drive die aanstekelijk is. Ik had echt het gevoel dat we in een korte tijd de diepte in konden gaan zonder het al te psychologisch te maken. Wat ik ook fijn vond is dat Meike een heel goede structuur geeft zodat je weet waar je naartoe werkt.”  – Daisy van de Zande

“De gesprekken met Meike hebben mij geholpen groter te denken en te doen dan dat ik voor mogelijk hield. Hierdoor leef ik nu de dromen die ik nooit heb durven dromen. Behalve dat Meike goed luistert en de juiste vragen stelt, heeft ze ook een groot gevoel voor humor. Dit zorgde voor een prettige sfeer waarin alles bespreekbaar was.”  – Jenny Koch

“O jee, ga ik dit echt doen? Ga ik mijn haat-liefdeverhouding met geld onderzoeken, de tijger in de bek kijken? Met lood in de schoenen neem ik plaats aan de keukentafel van Meike. Maar waar ik zwaarte verwacht, vind ik lichtheid. Dromen worden uitgesproken en ongrijpbare luchtkastelen veranderen in realiseerbare plannen. Geld is leuk en lief, het is maar hoe je ernaar kijkt en wat je ermee doet. Dank je wel, Meike, voor je nieuwsgierigheid, analytische en humoristische blik en je talent om zware kost te veranderen in lekkere hapjes.” –
Veronique van der Waal