Gratis

It’s not about the money

Om je bewuster te leren kijken naar je gedachten en overtuigingen rondom geld heb ik de gratis mini videocursus It’s not about the money voor je gemaakt. In drie stappen leer je aan de hand van video’s en huiswerkopdrachten anders naar jouw relatie met geld kijken. Om de videocursus te ontvangen, schrijf je je hier in. Je ontvangt dan tevens op gezette tijden de Rijker Leven inspiratiemail in je mailbox.

Inspiratie

Heb je geen behoefte aan videocursus, maar blijf je wel graag op de hoogte? Schrijf je dan hier in voor de Rijker Leven inspiratiemail. Ik schrijf over wat ik meemaak in mijn eigen weg naar een rijker leven, mijn schreden op het pad van ondernemerschap en natuurlijk deel ik geldtips en inspiratie met je.

Liever luisteren dan lezen?

In de Rijker Leven Podcast luister je naar bijzondere geldverhalen van gewone mensen zoals jij en ik. Daarnaast interview ik experts die hun tips en tricks voor een rijker leven met je delen. Abonneer je via itunes als je nooit meer een aflevering wilt missen. En laat gerust een review achter als je er toch bent!