Bootje

Toen ik anderhalf jaar geleden de EVOKE® Life Planning training deed, zat ik met vijf andere lifeplanners in wording een week in een hutje op de hei te oefenen met de materie. Daarnaast werkten we aan ons eigen lifeplan. Ik had iets teveel hooi op mijn vork in die periode, dus RUST was een belangrijk thema voor mij op dat moment. Bij lifeplanning maak je je wensen en doelen zeer concreet, dus toen ik werd doorgezaagd over hoe die rust er dan voor me uitzag, zag ik mezelf de hele tijd op een bootje. Dat leek me zo lekker: mijmeren, in het hier en nu zijn. Geen ruis, geen gedoe, geen herrie.

Money Mindset
Nu heb je vast weleens gehoord van de wet van de aantrekkingskracht of het spreekwoord ‘be careful what you wish for’, maar het zit dus zo: Onlangs ontmoette ik Jeanet Bathoorn bij een cursus die we beiden volgen. Jeanet is een no-nonsense business mentor die ondernemers begeleidt bij de opbouw van een online bedrijf. Jeanet organiseert elk jaar haar ‘VrijheidsOndernemers cruise’ en dit jaar is het thema Money Mindset.


Bijna
Toen ik haar voorstelde om haar te komen ondersteunen bij het begeleiden van de ondernemers die mee gaan, reageerde ze enthousiast. En zo zat ik dus bijna op een ‘bootje’. 7000 kilometer op zee. Geen ruis (want geen wifi), geen gedoe (want hey: er is alleen maar zee en de kinderen blijven thuis) en geen herrie (want van naar binnen kijken wordt je stil). Bijna inderdaad, want helaas ging het feest uiteindelijk niet door omdat het aantal deelnemers niet groot genoeg was om mijn hulp nodig te hebben. Wie weet volgend jaar!