Wendy groeide op in een bijstandsgezin. Onbezorgd boodschappen doen was er niet bij. Nog steeds let ze heel goed op haar uitgaven. Dit kwam bij de voorbereidingen voor haar huwelijk erg goed van pas.


De top tips van Wendy uit de podcast:

 

1. Laat je niet verleiden door al die prachtige locaties. In je eigen tuin kan net zo mooi zijn. Kijk samen wat het beste bij jullie past.

2. Je kunt heel veel besparen op kleding. Ga voor een pak bijvoorbeeld naar suitsupply en koop je jurk via www.vbridal.com

3. Kijk naar de personeelskosten tijdens de dag en het feest. Het scheelt aanzienlijk of je twee of vier mensen hebt rondlopen die drankjes serveren. Na elf uur ’s avonds staat iedereen op de dansvloer en lopen mensen net zo lief zelf naar de bar.

4. Zorg dat je tijdens de eerste afspraak met de huwelijkslocatie alles wat je graag zou willen op tafel gooit en vraag vervolgens een offerte op met gespecificeerde kosten. Kijk vervolgens kritisch: Wat wil ik echt en wat is voor mij niet per sé nodig voor een perfecte dag. Deze dingen schrap je van de offerte.

5. Let op waar de prijzen op de offerte precies uit bestaan. Deze zijn opgebouwd uit heel veel kleine dingen. Vaak kun je daar goed op bezuinigen. Een DJ hoeft bijvoorbeeld niet per sé alle lampen mee te nemen die in de offerte staan.


Links uit deze aflevering:

www.suitsupply.nl
www.vbridal.com
www.opentoptrouwlocatieroute.nl
www.hotelgilzetilburg.nl
www.etenmetlef.nl