GRATIS driedelige online masterclass voor jouw beste jaar ooit

Ben jij niet zo gestructureerd?

Zit jij vol ideeën, maar liggen de meeste nog altijd op de plank?

Leef jij liever in het moment dan volgens je agenda?

Dan ben je hier op de juiste plek.

Van ma 25 t/m woe 27 november laat ik je in een driedelige GRATIS masterclass zien hoe je van 2020 jouw beste jaar ooit maakt.

We komen dagelijks van 10.00 uur tot 10.30 uur online samen, waarna je zelf aan de slag gaat met de input. Na inschrijving stuur ik je nog even een mail met alle details!

In de masterclass ontdek je:

– hoe je met meer plezier en vrijheid je agenda beheert

– hoe je wekelijks je prioriteiten bepaalt

– het verschil tussen werken in je bedrijf en werken aan je bedrijf

– wat het nut is van 365 dagen vooruit kijken

EN
na deze drie dagen heb je een volledige jaarplanning gemaakt en ben je helemaal klaar voor jouw beste jaar ooit.

 

Hi!

Ik ben Meike van Zandvoort, oprichter van de Creatief met Geld Academy. Ik help ambitieuze, creatieve ondernemers met talent aan meer omzet, focus en plezier in hun bedrijf.

Met mijn 15 jaar achtergrond in de creatieve sector als filmprogrammeur, journalist en manager begrijp ik precies waar jij tegenaan loopt als talentvolle, creatieve zzp’er. Je bent geen ondernemer geworden omdat je veel geld wilt verdienen of omdat je zo graag wilt ondernemen.

Nee, jij wilt mooie dingen maken en daarmee heb je de wereld iets te vertellen!

En daar help ik je graag bij. Hoe? Onder andere door jou te helpen je dagen en je agenda zo in te delen dat je met veel meer focus en plezier aan je bedrijf werkt. Zonder daarbij je creativiteit of je vrijheid te verliezen.


 

“Door te werken met Meike heb weer de regie over mijn eigen leven. Ik was eerst vooral filmmaker en ik had geen ondernemersvisie. Nu heb ik dat wel en dat voelt heel leuk, interessant en zelfs sexy! Ik heb meer tijd voor mijn gezin en werk bijna nooit meer ’s avonds. Ik heb nu een veel vrijer leven en meer energie.”

Ellen van Kempen – regisseur