Voorbereiding Meander inspiratiesessie

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor de inspiratiesessie Rijker Leven door inzicht in jouw geldtype. Ter voorbereiding vul je deze test in zodat je straks tijdens de sessie weet welk geldtype jij bent. Daarmee gaan we tijdens de sessie aan de slag. Het invullen duurt 8 tot 10 minuten. Vul hieronder je naam en mailadres in, dan ontvang je de uitslag in je mailbox. (Je mailadres wordt alleen gebruikt om je de uitslag toe te sturen.)

Denk niet te lang na over je antwoorden. Er bestaat geen goed of fout antwoord, wat als eerste in je opkomt is prima. Kijk daarnaast bij het beantwoorden van de vragen niet alleen naar hoe je nu over dingen denkt, maar ook naar hoe het voorheen was. Je geldtype is namelijk een reflectie van jouw leven tot nu toe.

Vergeet niet hieronder je naam en e-mailadres in te vullen zodat ik je de uitslag van de test kan toesturen. Veel plezier bij het ontdekken van jouw geldtype, ik kijk er naar uit je te ontmoeten bij de inspiratiesessie!

 

 

 

Mailadres:

Voornaam:

 


Deze test werd ontwikkeld door en gebruikt met toestemming van Kendall Summerhawk ©Heart of Success, Inc. Sacred Money Archetypes®